fbpx

свържете

се С МЕН

ще се радвам да ви помогна

ИМАТЕ ВЪПРОС? ОСТАВЕТЕ МИ СЪОБЩЕНИЕ!

КОНТАКТИ:

contact@planinwhite.bg

ПОСЛЕДВАЙТЕ

PLAN IN WHITE:

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Как да поръчам Моят Сватбен Планер?

Моят Сватбен Планер всъщност е пълен комплект за сватбено планиране. Предлага се в три варианта според Вашите нужди – Базов Комплект, Стандатен Комплект и Премиум Комплект. Можете да разгледате какво съдържа всеки един комплект и да изберете една от трите опции от тук.

Поръчах Моят Сватбен Планер. Кога и как да очаквам доставка?

Вашият Сватбен Планер ще бъде изпратен до 48 часа след направена поръчка. Ще получите имейл от нас в деня на изпращане към куриер. Доставката се извършва от куриерска фирма Speedy до Ваш адрес или офис на Спиди (което от двете предпочитате). Ще получите SMS от Speedy в деня на доставка. 

Включена ли е доставката в цената?

При поръчка на Стандартен Комплект и Премиум Комплект доставката е БЕЗПЛАТНА и се извършва чрез куриерска фирма Speedy. При поръчка на Базов Комплект доставката се заплаща според ценоразписа на Speedy при получаване на пратката.

Ако желаете доставка с друг куриер, стойността на услугата ще бъде за Ваша сметка.

Може ли да ми помогнете с дизайна на сватбата ми?

Да, разбира се! За мен ще бъде чест! Мога да Ви помогна с дизайна и печата на всички материали за Вашата перфектна сватба. Разгледайте услугите, които предлагам и/или се свържете с мен, за да обсъдим как мога да Ви бъда полезна и да превъплатя Вашите идеи в прекрасен графичен вид! 

Желая да ползвам Вашите услуги. Какви са следващите стъпки?

Много се радвам, че ще мога да Ви помогна! След като се свържете с мен, ще насрочим онлайн среща, в която ще обсъдим Вашите идеи за дизайна на Вашата сватба. След това започва тяхното вълнуващо изобразяване… И приключва, когато сте напълно доволни от резултата!

запишете се за бюлетина!

...за да получавате идеи, вдъхновение и практически съвети за дизайна и организацията на Вашата сватба!