fbpx

аз съм

валентина

дизайнер по душа

дизайнът е във всичко около нас! и понеже обичам да се занимавам с всичко, аз съм дизайнер!

Винаги съм искала да се омъжа! И винаги е имало две причини за това – защото вярвам в брака като институция (и семейстото е моя изконна ценност) и за да организирам сама сватбата си.

Двадесет години след мечтата ми за сватба тези две причини още не са се променили. И все още не съм омъжена (въпреки че срещнах мъжа си още на 16 години)! Но това предстои да се случи съвсем скоро и всъщност е и причината да създам “Моят Сватбен Планер”.

Както и за сватбата си, така и за сватбен планер си мечтаех в последните години. Имах идеята и знаех, че трябва да го направя, но все чаках да дойде подходящия момент.

И така, три години след като поканихме нашите бъдещи кумове да бъдат част от семейството ни (и ги разочаровахме на няколко пъти, тъй като сватба не се състоя), две деца и много двуумене по-късно, дойде времето за официалното свързване на нашето семейство и създаването на “Моят Сватбен Планер”!

Всъщност той се получи съвсем естествено с организацията на сватбата ни, но не и лесно – отне много проучване, питане, мислене, перфекционизъм, паузи, безсънни нощи, сривове и цялата останала драма, която можете да си представите с две деца вкъщи…

Но е прекрасен! Отне ми повече време от плануваното, но си заслужаваше! Стана по-красив и по-полезен, отколкото си го представях!

Ще се радвам да го споделя с Вас… и да Ви дам ценен инструмент, ако и Вие като мен искате сами да планирате сватбата си! Ако и Вие искате да бъдете своя собствен Сватбен агент!

Насреща съм и ако имате нужда от помощ с дизайна на Вашата мечтана сватба.

Благодаря Ви за доверието!

Пожелавам Ви леко и спокойно сватбено планиране и прекрасен краен резултат, завършващ с щастливо “Да!”.

Валентина

разгледайте и ДРУГИТЕ ПРОДУКТИ, КОИТО СЪЗДАВАМ

 

органайзер на бременността

Организирайте своите документи, мисли и чувства през тези незабравими девет месеца. Всички нужни формуляри са приложени.

РАМКИ ЗА БРЕМЕННИ И НОВОРОДЕНИ

Съхранете най-прекрасните моменти от бременността и растежа на бебето с тези уникални рамки за стена.

ПЛАНЕР ЗА ПОСТИГАНЕ НА ЦЕЛИ

Не просто планер, а система за постигане на цели! Стилен и оригинален инструмент, който с удоволствие ще ползвате цяла година.

запишете се за бюлетина!

...за да получавате идеи, вдъхновение и практически съвети за дизайна и организацията на Вашата сватба!

*Записвайки се за бюлетина, Вие се съгласявате с Политиката на поверителност.